Wij hebben vorig jaar een hond kunnen overnemen van een gezin dat een kind had gekregen dat heel erg allergisch was voor honden. De mensen hebben toen met veel zorg een goed adres gezocht voor hun hond en toen zijn zij bij ons terecht gekomen. Wij zochten al lange tijd een hond die niet meer een puppy was omdat wij net allerlei nieuwe meubels in ons huis hadden laten zetten en wij uit ervaring wisten dat pups heel graag mooie meubels verwoesten. Wij waren daarom blij dat wij een wat oudere hond konden krijgen en wij hebben de hond met open armen verwelkomd. Wij zijn blij met onze nieuwe hond en wij houden nu al heel erg van het beest. Wij hebben echter gemerkt dat hij niet echt in goede conditie was. Wij wisten niet helemaal hoe dit kwam, maar wij hadden al snel in de gaten dat wij hem waarschijnlijk niet de juiste hondenbrokken gaven. Wij kochten namelijk altijd gewoon hondenbrokken bij de supermarkt omdat wij meenden dat deze hondenbrokken goed genoeg waren voor onze hond. Dat bleek echter niet het geval te zijn en wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om elders goede hondenbrokken voor onze hond te krijgen. Wij hebben toen heel lang moeten zoeken naar een goed adres voor hondenbrokken. Wij wilden namelijk niet meteen de hoofdprijs betalen voor deze hondenbrokken, maar toch moest de kwaliteit ook goed zijn want wij wilden onze hond wel goede hondenbrokken geven. Wij hebben daarom uiteindelijk besloten om met de mensen van nerogold.nl in zee te gaan. Deze site werd ons aangeraden door mensen bij ons in de buurt die ook een hond hadden en die waren heel tevreden over de hondenbrokken van deze site. Wij hebben het aanbod van deze site daarom met heel veel interesse en aandacht bekeken en wij hebben toen gezien dat je hier inderdaad heel goede hondenbrokken kunt kopen. Bovendien, en dat was voor ons ook heel prettig om te merken, kun je hier ook hondenbrokken kopen voor een goede prijs. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mogelijkheden, kijk dan een keer op de site van nerogold.nl want hier kunt u echt goede hondenbrokken kopen. 

Deze hondenbrokken zijn super!

Wij hebben het aanbod van nerogold.nl even goed doorgenomen en toen hebben wij al heel snel hondenbrokken besteld via deze site. Wij hadden onze bestelling al heel snel in huis en dat was prettig om te merken want wij merkten dat onze hond ook echt aan goed voer toe was. Sinds wij hem deze hondenbrokken geven, ziet hij er veel beter uit en wij merken ook dat hij veel meer energie heeft. 

Wij zijn vaste klant geworden 

Toen wij merkten dat onze hond het voer van deze site zo lekker vond, hebben wij meteen besloten om hier vaste klant te worden omdat:

  • Wij hier heel goed voer voor onze hond konden kopen 
  • Wij merken dat onze hond gezonder is sinds hij dit voer eet
  • Wij hier goed voer voor een lage prijs kunnen inkopen 

Wilt u ook iets bestellen? Surf dan even naar nerogold.nl. 

Lees meer…