U kent het vast wel, je kijkt rond in je huis en je merkt dat je toe bent aan vernieuwing. Het is niet gek dat je af en toe iets nieuws wilt in je huis, aangezien je er elke dag leeft. Vaak koop je dan bijvoorbeeld een nieuwe plant voor in de ramen. Er is echter veel meer mogelijk om uw huis weer een nieuwe uitstraling te geven. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Lamellen van ‘raamdecoratie’ hebben de volgende voordelen:

  • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren
  • Je kunt kiezen uit het materieel (stof of PVC)
  • Op maat gemaakt
  • Levering is snel en gratis

Door het hele huis heb je ramen, dus nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie kunnen een groot verschil maken.

Kiezen voor stoffe lamellen of PVC-lamellen?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw wensen. Wilt u dat de nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie veel licht tegenhouden? Dan kunt u beter kiezen voor lamellen van PVC. PVC-lamellen houden namelijk meer licht tegen dan stoffen lamellen. Verder is het natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak of u liever gaat voor stoffen lamellen of PVC-lammelen.

Waarom zou u kiezen voor nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie?

Lamellen zijn allereerst erg praktisch en voordelig. Ze zorgen voor een nieuwe sfeer in uw huis. U kan kiezen uit verschillende kleuren, zodat er altijd lamellen te vinden zijn die bij uw huis passen. Heeft u bijvoorbeeld een huis met erg veel lichte kleuren, dan kan het mooi zijn om uw lamellen juist een donkere kleur te geven. Dat zorgt voor wat meer gezelligheid en warmte in uw huis. Daarnaast kunt u ook nog kiezen of u juist horizontale of verticale lamellen wil. Daarmee kunt u het licht van alle kanten laten komen, omdat u de lamellen kunt draaien zoals u zelf wenst. De verticale lamellen worden aan een rail geplaatst. Wanneer u zicht wil hebben door het hele raam kunt u met één handomdraai de lamellen opzij schuiven. Wanneer u kiest voor nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie kunt u deze ook laten bijsnijden, zodat ze altijd passen bij uw raam.

Als u kiest voor nieuwe lamellen en nieuwe raamdecoratie, dan worden deze gratis aan huis bezorgd. Daarvoor zal er nog een gratis meetservice plaatsvinden. Mocht u nog twijfelen aan de kleur, dan is het mogelijk om gratis kleurstalen mee naar huis te nemen. U kunt dan thuis de verschillende kleuren voor uw raam houden, zodat u precies kunt zien welke kleur past bij uw interieur. Ook is het mogelijk om eerst een kijkje te nemen in de showroom. Daar zijn heel veel verschillende lamellen te zien. Dit is erg handig om inspiratie op te doen en om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wanneer u uiteindelijk besluit om nieuwe lamellen te nemen zullen deze snel geleverd worden en uiteraard ook gemonteerd worden in uw huis. Het enige wat u dus maar hoeft te doen is het kiezen van de lamellen en de kleur. De rest zal allemaal geregeld worden door Raamdecoratie.

Bent u dus toe aan wat meer sfeer in uw huis? Kies dan voor nieuwe lamellen en lamellen raamdecoratie!