Als je gefeliciteerd wilt zeggen tegen iemand, bijvoorbeeld je zus, je moeder of collega, dan is een leuk cadeautje wel op zn plek. Het maakt eigenlijk niet uit met wat voor reden je iemand wilt feliciteren, want voor wie het cadeau ook bestemd is, en met wat voor reden dan ook, bij 100procentleuk vind je een cadeau dat past bij hetgeen je wilt zeggen. Misschien heeft jouw leuke buurmeisje wel haar diploma gehaald en wil je haar om die reden een aardigheidje cadeau doen, of heeft je vriend een nieuwe baan en ben je daarom op zoek naar een cadeau. Bij 100procentleuk vind je alle soorten cadeaus voor veel verschillende doelgroepen, die eigenlijk allemaal geschikt zijn om te geven als je gefeliciteerd wilt zeggen. Het is een leuke selectie cadeautjes die je voor alle soorten gelegenheden kunt gebruiken. Daarom maakt het dus in principe niet zo uit waarom je gefeliciteerd wilt zeggen tegen iemand. Het zijn namelijk hele algemene cadeaus, die qua assortiment opgesplitst zijn in doelgroepen. Je kunt namelijk cadeautjes vinden speciaal voor mannen of vrouwen, in zwart-wit of in kleur, etc. 

Online cadeautjes bestellen

In de webshop van 100procentleuk vind je super leuke cadeautjes die je stuk voor stuk gemakkelijk online kunt bestellen. Het wordt dan in een handige verpakking, heel snel bij jou thuis bezorgd waarna jij het (eventueel ingepakt en wel) aan degene kunt geven tegen wie je gefeliciteerd wilt zeggen. Bestel er gelijk een leuk (wens)-kaartje bij om het cadeautje helemaal af te maken! Een leuke boodschap en gefeliciteerd zeggen is namelijk nog leuker en persoonlijker als het geschreven is, daarom kiezen ook in dit digitale tijdperk nog steeds heel vele mensen voor het schrijven van een kaartje voor een verjaardag of andere gelegenheid. Bij 100procentleuk kun je deze gemakkelijk samen met je cadeau online bestellen, zonder gedoe, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Dat is nog eens makkelijk winkelen! Zeker mensen die weinig tijd hebben maken veel gebruik van de gefeliciteerd webshop van 100procentleuk. Niet iedereen heeft namelijk de mogelijkheid om na zijn of haar werk nog de stad in te gaan om het perfecte cadeautje te vinden, vandaar ook dat online winkelen zo populair is. 100procentleuk speelt hier slim op in door een groot assortiment cadeautjes te verkopen die je kant-en-klaar kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, diplomafeestje, etc.

Gefeliciteerd pakketje bestellen

Bij 100procentleuk.nl kun je niet alleen losse cadeautjes bestellen. Ze hebben namelijk ook leuke pakketjes samengesteld voor als je gefeliciteerd wilt zeggen met een speciale reden, namelijk:

  • Een verjaardagspakket
  • Een Getrouwd pakket
  • Een gewoon voor de leuk – zomaar pakket
  • Een pakket speciaal voor moeders
  • Een verwen pakket, voor een speciaal persoon

Bovenstaande pakketjes zijn allemaal met veel zorg samengesteld en perfect om cadeau te doen aan een persoon die je dierbaar is en die wel een oprechte ‘gefeliciteerd’ verdient. Er zitten bijvoorbeeld chocolaatjes in, blikjes met grappige berichten, een wenskaart met envelop, douchegel of bijvoorbeeld papieren feestbekertjes. Afhankelijk van de gelegenheid past 100procentleuk het pakketje aan, dus het past altijd bij hetgeen je tegen die persoon wilt zeggen. Bovendien wordt het helemaal ingepakt en al bij je thuis bezorgd en heb je er dus verder geen omkijken meer naar, handig toch?