Comfort in een cup door een menstruatiecup te kopenHet is voor vrouwen vervelend dat Eva ooit van de appel heeft gegeten, nadat God dit nadrukkelijk had verboden. Als we de Bijbel mogelijk geloven is dat moment de oorsprong van de menstruatie als een soort herinnering of boetedoening. Waarom zou iets wat zo natuurlijk is en onderdeel is van de mens anders zoveel pijn en ongemak opleveren? Maar je kunt ook gewoon naar de evolutie kijken en beseffen dat de evolutie geen perfectie oplevert. De evolutie is een typisch voorbeeld van trial en error methodiek en roeien met de riemen die je hebt. De evolutie neemt niet de tijd om eerst alle mogelijke opties uit te proberen en dan de beste optie te kiezen. Daarnaast is er ook geen sprake van perfectioneren. Als iets werkt, dan werkt het en als het de soort in stand houdt, dan heeft de evolutie zijn werk gedaan. We doen nu net alsof de evolutie ook een soort persoon is, maar dat is natuurlijk niet zo. Daar waar God vrouwen intentioneel een vervelende menstruatie bezorgt, daar is de evolutie gewoon blind en onschuldig. De evolutie is een natuurkracht en is alles behalve doelgericht of intentioneel. De pijn die vrouwen vanuit deze visie dus ervaren is meer een ongelukkig bijverschijnsel. Het menselijke lichaam is nu eenmaal op deze wijze tot stand gekomen en voor de voortplanting is er een systeem ontstaan dat bij de vrouwen de nodige pijn oplevert en natuurlijk het verlies van bloed. Maar mensen zouden geen mensen zijn als ze hier niet iets zouden bedenken. Met maandverband en tampons kom je een heel eind en met pijnstillers kun je de pijn verzachten. Maar tampons zijn verre van ideaal. Je kunt er dus ook voor kiezen om een menstruatiecup te kopen. Deze wordt door veel vrouwen als comfortabeler ervaren waardoor het makkelijker is om je ding te blijven doen. Sporten, zwemmen, dansen, het blijft allemaal mogelijk als je een menstruatiecup gaat kopen. Het kan dus de moeite waard zijn om die tampons te laten liggen en een menstruatiecup te kopen. Als dit immers leidt tot een minder invasieve menstruatie, dan heeft het ook niet zo’n grote impact meer op je doen en laten. De natuur mag dan evolueren zonder enige intentionaliteit, maar wij mensen kunnen uiteraard ook evolueren. Alleen doen we dat met behulp van nieuwe technieken zoals een menstruatiecup. Mocht je nieuwsgierig zijn en eventueel een menstruatiecup willen kopen, dan kun je het beste hieronder even verder lezen.

Waarom een menstruatiecup kopen?

Als je nog nooit van een menstruatiecup hebt gehoord, dan vraag je je misschien af wat nu precies de voordelen zijn van dit product. Allereerst heb je tot wel 12 uur bescherming. Dit komt omdat een menstruatiecup tot wel 5 keer meer vocht kan opnemen in vergelijking met een tampon. Daarnaast gaat dit product wel 10 jaar mee en zo bespaar je flink op de aankoop van tampons of maandverband. Verder droogt dit product je vagina niet uit. Ook voorkom je nare geurtjes als je dit product gebruikt, dus dat is zeker een belangrijk pluspunt. Mocht je besluiten om via practicups.nl een menstruatie cup te bestellen, dan ontvang je er gelijk twee. Beide hebben een verschillende formaat, zodat je degene die het beste past kunt gebruiken. Nadat je een menstruatie cup gaat kopen ben je helemaal vrij om te:

  • Dansen
  • Slapen
  • Zwemmen
  • Sporten
  • Springen

Je kan dus alles doen wat je normaal ook doet als je een menstruatiecup gaat kopen.

Surf naar practicups.nl en bestel jouw menstruatiecup

Je kunt je menstruatiecup kopen via de website van practicups.nl. Practicups is dan ook dé plek om eenvoudig online jouw eigen menstruatiecup te kopen.