Ik heb een ontzettend lieve hond die al jarenlang mijn steun en toeverlaat is. Hij is heel trouw en ik zou me werkelijk geen raad weten wanneer er iets met hem zou gebeuren. Ik wil dan ook enkel alleen het beste voor mijn lieve beestje en koop dan ook vaak rauw vlees voor mijn hond. Hij vindt het een ware traktatie en dat doet mij natuurlijk heel erg goed! Ik koop rauw vlees voor mijn hond via animalfoodexpress.nl. Daar ben ik namelijk erg over te spreken. 

Waarom rauw vlees voor je hond kopen? 

U ontvangt het rauw vlees voor uw hond bevroren bij u thuis zodat u het lekker kunt invriezen en eruit kunt halen wanneer u het nodig hebt. Rauw vlees voor een hond is echt een lekkernij voor uw dier. Bij deze webshop hebben ze: 

  • kippennekken 
  • eendennekken
  • gemalen runderhart
  • rauw paardenvlees

Bij Animal Food Express kunt u voor €9,95 uw rauw vlees voor de hond bestellen. U kunt ook altijd contact opnemen met deze mensen en zij zullen u altijd voorzien van eerlijk en goed advies over het voer voor uw hond. Het zijn ook zelf echte dieren liefhebbers en zij hebben sowieso het beste voor met uw lieve dier! Wist u trouwens dat rauw vlees voor uw hond ontzettend goed is voor de vacht, de energie van uw dier en de organen van uw hond? Het is een ontzettend voedzaam stuk vlees dat uw hond met plezier zal verorberen. Rauw vlees bevat voor uw hond veel meer goede dingen zoals voedingsstoffen en mineralen dan brokken. Het is natuurlijk iets prijziger en daardoor ook iets exclusiever, maar het is zeker de moeite waard om soms even in uw hond te investeren om hem gezond en vitaal te houden! Daarnaast vinden veel honden het vlees gewoonweg heerlijk, het zin in de natuur!

Het BARF dieet en rauw vlees voor uw hond

Veel honden zijn vandaag de dag aan een bepaald dieet, dat is voorgeschreven door bijvoorbeeld de dierenarts. Het BARF dieet houdt in dat uw hond bepaalde zaken niet of juist wel eet, en ook daar kan deze partij rekening mee houden. Zo kunt u uw hond bijvoorbeeld een heerlijk stuk zalm voorschotelen of hebben ze smaakvol rauw rundervlees of hertenvlees voor uw hond. Zo is er voor iedere hond wat wils, en kunt u altijd wel iets vinden dat past in het dieet van uw hond. Animal Food Express licht u graag voor over de verschillende stukken vlees en de mogelijkheden. Wij geven u deskundig advies over het menu en de mogelijkheden een goed menu voor uw dier samen te stellen. Het bezorgen en bestellen gaat via de site heel gemakkelijk: u kunt zelf uw tijd kiezen waarop het vlees wordt bezorgd. Ook houden wij heel bewust rekening met het milieu, door bijvoorbeeld afval weer mee te nemen na uw bestelling is bezorgd. De chauffeur houdt uw bestelling koel en neemt de elementen weer mee na aflevering. U kunt zelfs een SMS bericht ontvangen zodat u precies weet wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Op die manier hoeft u niet onnodig tijd te verspillen door te wachten. Kijk eens op de website voor meer informatie of contactgegevens!