Plan nu uw visvakantie in Frankrijk

Visvakantie in Frankrijk

Een mooie visvakantie in het natuurschoon van Frankrijk begint met het vinden van een mooie locatie. Kies daarom voor een betaalwater van Fisherman Holidays. Wij hebben betaalwateren verspreid door heel Frankrijk voor u beschikbaar om in te vissen. U betaalt een paar honderd euro per week en kan ongestoord genieten van de natuur. Per locatie is er een maximum aantal vissers aanwezig zodat het nooit te druk wordt. Iedereen heeft meer dan genoeg ruimte om van hun visvakantie in Frankrijk een waar genot te maken. Ontdek nu wat er allemaal voor u mogelijk is plan uw visvakantie in Frankrijk bij een van onze prachtige locaties.

Een complete visvakantie in Frankrijk met onze betaalwateren

Vissen in een betaalwater verschilt op een paar belangrijke punten met openbaar vissen. In Frankrijk, zoals in veel landen, is er een visvergunning nodig om in openbare wateren te vissen. Al onze betaalwateren zijn of liggen in privégebied. U heeft daarom voor het vissen hier geen vergunning nodig. U kan rekenen op een vangst van onder meer karper en tientallen andere zoetwatervissen. Het beperkt houden van het maximum aantal vissers betekent voor onze betaalwateren ook dat de visstand goed op peil blijft. Met een beetje moeite en wat geluk zullen ze zeker bijten op tijdens uw visvakantie in Frankrijk.

Let op dat u bij uw visvakantie in Frankrijk de juiste voorzorgsmaatregelen treft. Het spreekt voor zich, maar zorg dat u uw identificatie, rijbewijs en autopapieren bij u heeft. Ook de verzekering mag niet ontbreken. Zorg dat deze u ook in het buitenland goed dekt. Zo komt u bij het ziekenhuis met een vishaak door de vinger niet in de problemen. U heeft tijdens uw visvakantie in Frankrijk waarschijnlijk ook een auto. Per betaalwater ziet u meteen of uw stek bereikbaar is per auto. Daarnaast is het verstandig om te zorgen dat u de juiste items in uw auto heeft, aangezien hier strenge regels voor gelden in Frankrijk. Zorg bijvoorbeeld dat er twee alcoholtests, reservelampen en fluorescerende jasjes aanwezig zijn. Heeft u daarnaast een flitspaal- of radardetector? Laat deze in Nederland, want ze zijn illegaal in Frankrijk, met boetes van tot de €1500,- euro. Dat is niet iets om uw visvakantie in Frankrijk te laten verpesten.

Vind snel waar u uw visvakantie in Frankrijk wilt houden

Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende locaties in Frankrijk voor uw visvakantie. Het warme zuiden, de mooie meren in het binnenland, ze bieden allen een schitterende achtergrond voor het visplezier. Op onze website vindt u een strak overzicht met alle locaties die wij aanbieden, inclusief een handige kaart. Daarnaast gaan wij ook in groot detail in op elke locatie met een eigen pagina. Hier vindt u onder meer de regels die op de locatie worden gehanteerd. Tegelijkertijd vindt u belangrijke informatie zoals visstand, gemiddeld gewicht en grootte van het meer. U ziet ook direct of uw stek met een auto te bereiken is en zelfs of er wifi aanwezig is. U plaatst gemakkelijk online een boeking bij een van onze betaalwateren voor uw visvakantie in Frankrijk.

Fisherman Holidays, uw visvakantie in Frankrijk is onze specialiteit

Wij helpen u snel verder met het boeken van uw betaalwater. Met onze mooie locaties en scherpe prijzen kan u in enkele minuten een stek boeken. U vindt in een handomdraai de ideale plek om een heerlijk weekje te vissen in Frankrijk. Met onze handige online aanpak heeft u een overdaad aan informatie over uw betaalwater. Tref de juiste voorbereidingen voor uzelf en uw auto en er kan niets meer mis gaan op een geweldige visvakantie op een van de locaties van Fisherman Holidays.

Geef een reactie